Forklift Focus is een internationaal opererende groothandel in tweedehands vorkheftrucks, magazijntrucks en reinigingsmachines. We zijn gestart in 2012 en werken momenteel met 9 mensen. Per jaar kopen we ruim 500 heftrucks in, en deze gaan eerst door onze werkplaats in Haaksbergen alvorens we ze aan onze klanten (heftruck-bedrijven wereldwijd) aanbieden.

HEFTRUCK MONTEURS

Omdat we snel groeien zoeken we voor onze werkplaats heftruck monteurs.

Werkzaamheden:

Het oplossen van storingen aan heftrucks (elektrisch, diesel en LPG) en het uitzoeken van de benodigde onderdelen bij reparaties. Compleet reviseren van heftrucks. Testen en repareren van voorzetapparatuur, tractie-batterijen en laders. Uitvoeren van voorkomende werkzaamheden zoals het reinigen en schilderen van heftrucks, wisselen van banden, batterijen, voorzetapparatuur etc.

Vereisten:

Een kandidaat beschikt over technische kennis verkregen door bijvoorbeeld de opleiding LBO/MBO/ROC Motorvoertuigentechniek, Landbouwmechanisatie of Mechatronica. Werkervaring als onderhouds- of servicemonteur is uiteraard een pré, bijvoorbeeld in de vrachtwagens, grondverzet of landbouwmechanisatie. Het is een voordeel om woonachtig te zijn in de omgeving van Haaksbergen.

Eigenschappen:

  • Inventiviteit, zodat de heftrucks vlot en tegen lage kosten weer werkend gemaakt worden;
  • Technisch inzicht: storingen analyseren, technische schema’s kunnen raadplegen;
  • Flexibiliteit: vlot kunnen schakelen tussen de verschillende taken, al naar gelang prioriteit;
  • Teamspeler: passen binnen het team, elkaar helpen.

Interesse?

Je kunt contact opnemen met Han Sanderman via telefoonnummer 06-13147879. Een keer komen kijken in onze werkplaats kan uiteraard ook. Een CV met motivatie kun je sturen aan info@forkliftfocus.nl, ter attentie van Han Sanderman.