Reaching higher

Forklift Focus is opgericht in 2012 en gespecialiseerd in de handel in gebruikte vorkheftrucks. We leveren uitsluitend aan wederverkopers. Onze focus ligt op machines in populaire specificaties, in goede optische en technische staat. Machines die u zonder al te veel werk aan een eindgebruiker kunt leveren. Wij beschikken over 2 opslaghallen van totaal 6.000 m2 en een ruim buitenterrein voor de grotere machines. Forklift Focus is merkonafhankelijk waarbij we gespecialiseerd zijn in de merken Linde en Unicarriers. Naast heftrucks en magazijnvoertuigen leveren we gebruikte voorzetapparatuur en onderdelen, u vind deze in onze parts-store.

Klanten over forklift focus

“Faire prijzen voor gebruikte machines. Partner voor een vertrouwde samenwerking, professioneel. Eventuele problemen worden korrekt opgelost.”

Robert Kando - Used Equipment Manager
UniCarriers Netherlands B.V.

“Betrouwbare partner bij de in- en verkoop van gebruikte heftrucks. Beschikt over specialistische kennis en probleemoplossend vermogen.”

Holger Keusgen - Verkaufsleiter Gebrauchtfahrzeuge
Pelzer Fördertechnik GmbH - Vertragshändler Linde Material Handling

“Forklift Focus B.V. is een vertrouwde partner. Het personeel bestaat uit professionals die de beste oplossingen bieden aan heftruckdealers.”

Roland Knell, Stapler Abteilung
ALFF Friedrich Landtechnik Service-Stapler, Bitburg