Nieuws

WIJ ZOEKEN ERVAREN HEFTRUCK MONTEURS

ERVAREN ELECTRO-MONTEURS

Je werkzaamheden: Het oplossen van storingen aan heftrucks (elektrisch, diesel en LPG) en magazijnvoertuigen en het uitzoeken van de benodigde onderdelen bij reparaties. Compleet reviseren van heftrucks. Testen en repareren van voorzetapparatuur, tractie-batterijen en laders. Wisselen van wielen en banden, demonteren van machines voor onderdelen, het reinigen en bijwerken van heftrucks etcetera. Jouw inbreng: Je beschikt over technische kennis verkregen door bijvoorbeeld de opleiding LBO/MBO/ROC Motorvoertuigentechniek, Landbouwmechanisatie of Mechatronica. Werkervaring als onderhouds- of servicemonteur in de intern transport branche is uiteraard een pré. Het is een voordeel als je in de omgeving van Haaksbergen woont. Verder ben je inventief, zodat de heftrucks vlot en tegen lage kosten weer werkend gemaakt worden. Dankzij je technisch inzicht kun je storingen analyseren en technische schema’s raadplegen. Je bent flexibel waardoor je vlot kunt schakelen tussen de verschillende taken, al naar gelang prioriteit. En tenslotte ben je een echte teamspeler. Wij bieden: Werken bij een succesvol bedrijf met veel ruimte voor eigen initiatieven. Bij de functie horen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Je kunt contact opnemen met Han Sanderman via telefoonnummer 06-13147879. Een keer komen kijken in onze werkplaats kan uiteraard ook.

Een CV met motivatie kun je sturen aan info@forkliftfocus.nl, ter attentie van Han Sanderman.


Klanten over forklift focus

“Faire prijzen voor gebruikte machines. Partner voor een vertrouwde samenwerking, professioneel. Eventuele problemen worden korrekt opgelost.”

Robert Kando - Used Equipment Manager
UniCarriers Netherlands B.V.

“Betrouwbare partner bij de in- en verkoop van gebruikte heftrucks. Beschikt over specialistische kennis en probleemoplossend vermogen.”

Holger Keusgen - Verkaufsleiter Gebrauchtfahrzeuge
Pelzer Fördertechnik GmbH - Vertragshändler Linde Material Handling

“Forklift Focus B.V. is een vertrouwde partner. Het personeel bestaat uit professionals die de beste oplossingen bieden aan heftruckdealers.”

Roland Knell, Stapler Abteilung
ALFF Friedrich Landtechnik Service-Stapler, Bitburg